Åpning av gapahuken i Hvitsten 8.september 2021 – i Friluftslivets uke.

Del innlegget

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print

Endelig kunne vi gjennomføre offisiell åpning av Gapahuken i Hvitsten. Hvitsten Naturbarnehage som er «faddere» til gapahuken var på plass, Tor Borg som har bistått med å tilrettelegge gapahuken, leder i Hvitsten Vel Marianne Johansen var til stede. Grunneier Jon Sverre D. Hansen fikk æren av å klippe over snoren og åpnet gapahuken som turmål for alle.

Det ble selvfølgelig servert kaffe og kaker til alle.

Vestby Avis har laget en flott bildeserie fra åpningen; Friluftsliv, Hvitsten | I Hvitsten åpnet Camp Norway kommunens niende gapahuk: – Se så fin den har blitt (vestbyavis.no)

De som har vært med å sponse gapahuken er; Sparebankstiftelsen DNB, Vestby kommune, Vestby Turlag og Stiftelsen Camp Norway.

FORNØYDE BARN: Fra venstre: Brage, Elida, Vanessa, Pernille, Sebastian, Aathuri, Eyglo, Ella og Dexter. I front: Linnea og Meline. Alle barna går i Hvitsten Naturbarnehage og var med på den offisielle åpningen av den nye gapahuken fra Camp Norway.

Foto: Elisabeth Nodland

SNORKLIPPING: Er det åpning, så må man ha snorklipping. Ada hadde bursdag på åpningsdagen og sammen med grunneier, Jon Sverre Dischington Hansen, klipper de snoren.

Foto: Elisabeth Nodland

SOV I RO: Barna som trenger å sove på dagen, plasseres i hengekøyer. Her er Meline sammen med førskolelærer Selby.

Foto: Elisabeth Nodland