Stiftelsen Camp Norway lanserer ny gapahuk og nytt toalett hus i samarbeid med Aune Trevare AS

Del innlegget

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
Print

Stiftelsen Camp Norway har i Corona perioden samarbeidet med Aune Trevare AS for å utvikle en solid gapahuk og et toalett hus som kan brukes til flere toalett løsninger. Vi har ønsket en gapahuk i tømmer, som er solid, av god kvalitet og som vil stå i mange år. Toalett huset kan kan tilpasses flere toalett løsninger, «vanlig utedo», snurredass, mfl. Vi anbefaler bruk av miljø-/ komposterings toalett.

I samarbeid kan vi nå levere en «komplett Camp», bestående av gapahuk, toalett, sittebenker og ved stativ. Gapahuk og toalett hus kan leveres som byggesett eller ferdig oppsatt.

Aune Trevare er en solid bedrift som over flere år har utviklet utendørs møbler mv gjennom flere år.  De bruker saktevoksende tømmer og har lang erfaring med bygging- og behandling av trevirke. Dere kan  deres produkter her; Aune Trevare AS – Snekkerfabrikk i Haltdalen, de holder til i Haltdalen 3 mil nordvest for Røros.

23.april hadde vi lansering av ny gapahuk og toalett hus.  Til stede var ordfører, representanter fra næringen i Holtålen kommune, representant fra Pilegrimsleden, media og lokalradio. Samt representanter fra Aune Trevare AS og Stiftelsen Camp Norway.

Sett fra siden. Her kan man sette opp et ved stativ.

70 mm x 140 mm, solid saktevoksende tømmer. Tett og fin lafteknute

Ordfører Arve Hitterdal  deler ut blomster til Ann Helen og Geir Aune

I Gauldalsposten fra 28 april 2021 kan dere lese reportasjen til Ansvarlig redaktør Bjørn Ivar Haugen

Gauldalsposten 28 april

Lanserte gapahuk (fjell-ljom.no)